Kireçlenmenin ilacı çınar yaprağı



Çınar yaprağı neye iyi gelir – Çınar yaprağının faydaları yararları nelerdir
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, kireçlenmenin ilacını çınar yaprağında buldu. Çınar yaprağının faydalarının bu yazı dizimizde bulabilirsiniz.
Kireçlenmenin ilacı çınar yaprağı
Yıllardır bitkilerin insan vücuduna etkisini araştıran Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, merakla beklenen ‘Bitkisel Kürler Rehberi’ kitabını nihayet tamamladı. Kitabıyla ilgili bugüne kadar ser verip sır vermeyen, ancak ‘çınar yaprağının faydalarını öğrenince üzerine basamayacaksınız’ şeklinde tiyolar veren Saraçoğlu’nun kitabı çıktı.
En çok kireçlenme sorunu çekenler sevinecek
Saraçoğlu’nun açıklamaları en çok kireçlenme sorunu çekenleri sevindirecek.
Malumunuz ülkemizde orta yaşın üzerindeki pek çok kişi kireçlenmeye bağlı ağrılar çekiyor, dizlerini bükemiyor, merdiven çıkamıyor ve yürümekte zorlanıyor. ‘Doğadaki hangi bitkide bunun şifasını bulurum?’ diye yola çıkan Saraçoğlu, sürdürdüğü araştırma sonrası çınar yaprağının kireçlenmeyi tedavi edici etkisini ortaya çıkardı.
Bunun 16 yıllık çalışmasının bir ürünü olduğunu ifade eden Saraçoğlu vücuttaki tüm kireçlenmelere kaşı oldukça faydalı bir kür tarifi verdi.
Çınar yaprağı ve kireçlenme kürü:
Kurutulmuş çınar ağacının yaprağını ezin ve 1 su bardağı klorsuz suyu kaynattıktan sonra içine 1-1,5 yemek kaşığı kadar atıp en fazla 1 dakika kısık ateşte kaynatın ve ılınmaya bırakın.
Ilındıktan sonra süzüp için. Günde 2 kere aç karnına içilecek bu kürü 15 gün uygulayıp 3 gün ara verin ve yine 15 gün uygulayın.
Kürü uyguladığınızın 10 gününden itibaren kireçlenmelerin çözüldüğünü ve rahat hareket edebilir hale geldiğinizi göreceksiniz.
www.bizimbahce.net

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Pembayaran & Pengiriman