Bir fincan taze ot stresi yok eder




Strese Karşı: Çay Saati
Bitkisel çaylar bir çok sorun için mükemmel bir seçimdir. Özellikle yatıştırıcı olmaları nedeni ile stresli gidermekte oldukça faydalıdır. Yatıştırıcı olarak düşünülen kahveye oranla çok daha iyi bir seçimdir. Bir demlik, bir fincan ve biraz taze ot stresi rahatlıkla bertaraf edebilir.

Strese karşı papatya çayı : Eski Mısırlılardan bu yane papatya çayı rahatlama ve ruhu dinginleştirmede kullanılır. Lavanta ile birlikte karıştırılan papatyadan demlenen bir bardak çay temizlik hissi verir. Kasları gevşetir. Özellikle mideye yansıyan stres sorunu için faydalıdır.




Strese karşı anason çayı : Anason iyi bir spazm çözücü ve gerilim azaltıcıdır. Özellikle beslenme değişikliği ve diyetlerin getirdiği sinirlilikle çok iyi mücadele eder. Anason adet öncesi ve sırasındaki gerginliği giderir. Anason çayından hazırlanan bir sprey de aynı amaçla kullanılabilir.

Strese karşı rezene çayı : Anason ile karıştırıldığında etkisi artan rezene sakinleştirici ve vücudu temizleyicidir. Toksinlerden arındırmada başarılı bir bitki olan rezene böylece oksidatif stresi de gidermektedir.

Strese karşı kedi nanesi çayı : Bu rahatlatıcı çay başta İngiltere olmak üzere tüm dünyada çok rağbet edilen bir stres gidericidir. Yatmadan önce içildiğinde uykuya dalmayı kolaylaştırır ve dinlendirici bir uyku uyunmasını sağlar.

Strese karşı nane çayı : Nane çayı iyi bir gevşeme ürünüdür. Stresten kaynaklanan bitkinlik için kafeine iyi bir alternatiftir. Kanda oksijen oranının artmasını sağlar. Beyni uyarır ve daha ılımlı düşünülmesine yardımcı olur. Özellikle sınav stresi için önerilmektedir.

www.sifaliotlar.org

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Pembayaran & Pengiriman